Akutläkarna Specialistkliniken

Akutläkarna Specialistkliniken Heden är en framstående privat klinik centralt belägen i Göteborg. Vår dedikerade personal består av erfarna läkare och sjuksköterskor som arbetar med en gemensam målsättning: att sätta patienten i centrum och erbjuda den allra bästa vården.

031 - 20 82 20 info@akutlakarna.se

Akutläkarna - mottagning

Vi är specialiserade på att utreda och behandla en bred mångfald av medicinska problem, inklusive kirurgiska och kärlkirurgiska ärenden, mag- och tarmsjukdomar samt överviktsbehandling utan behov av kirurgi. Vårt team har omfattande erfarenhet av att behandla problem som analbesvär, hemorrojder, analfissur och analfistlar. Dessutom utför vi noggranna undersökningar i form av gastroskopi och koloskopi. För patienter som kämpar med överdriven svettning erbjuder vi en effektiv behandling med Botox. Dessutom utför vi noggranna smärtutredningar och erbjuder behandling med injektionsblockader, inklusive Botox, Marcain och kortison, när det anses vara lämpligt.

Förutom dessa specialisttjänster erbjuder Akutläkarna Specialistkliniken Heden även omfattande hälsoundersökningar för dig som är intresserad av att proaktivt ta hand om din hälsa och förebygga eventuella framtida problem.

Vårt övergripande mål är att förena vår rika erfarenhet med en stark patientfokuserad inställning för att kunna erbjuda högkvalitativ vård till alla våra patienter. Hos oss kan du vara trygg i vetskapen att din hälsa och välmående är vår högsta prioritet.

Mehran Monemi

Medicinskt ansvarig läkare

Iwona Jugo

Ansvarig sjuksköterska endoskopi

Camilla Linden

Receptionist

Undersökning av
Magsäcken

Funderar du på att genomgå en gastroskopi? Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller för att boka din tid. Vi ser fram emot att kunna assistera dig på bästa sätt möjligt.

Läs mer Tel: 031 - 20 82 20

Undersökning av
Tjocktarmen

Behöver du genomgå en koloskopi? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en tid. Vi hjälper dig på bästa möjliga sätt.

Läs mer Tel: 031 - 20 82 20