Hudförändringar

Hudförändringar och födelsemärken är vanliga, men vissa kan vara riskfyllda. Vi erbjuder snabb bedömning och behandling av både godartade och potentiellt farliga förändringar. Som privatpatient kan du få en tid inom 2-4 dagar.

031 - 20 82 20 info@akutlakarna.se

Hudförändringar

Hudförändringar är vanliga och kan vara godartade eller elakartade. Vi erbjuder bedömning och snabb behandling för dina besvär. Som privatpatient kan du få en tid inom 2-4 dagar. Välkommen till Akutläkarna Specialistkliniken Heden i Göteborg.

Godartade hudförändringar

Godartade hudförändringar, som åldersvårtor och hudflikar, kan vara ofarliga men ibland besvärande. Vi tar bort dem enkelt med minimal återhämtning.

Hudförändringar under graviditet och med åldern

Hudförändringar under graviditet är vanliga och oftast ofarliga. Åldringsvårtor kan också uppstå med åldern. Lita på vår bedömning.

Elakartade hudförändringar

Elakartade förändringar kan utvecklas till hudcancer om de inte behandlas. Vi bedömer och behandlar dem på samma dag. Var uppmärksam på symtom som klåda eller förändringar och kontakta oss för bedömning.

Operation av hudförändringar

Vi tar bort både godartade och elakartade hudförändringar som dagskirurgi. Ingreppet tar 15-60 minuter, och vi ger dig råd för bästa resultat.

Förberedelser och efter operation

Förbered dig genom att duscha och undvik smink och smycken. Ta dina mediciner om inte annat ordinerats. Var noga med att undvika sår på det opererade området innan ingreppet. Efter operationen, följ våra instruktioner och kontakta oss vid problem.

Återbesök och sjukskrivning

Du får ett återbesök efter din operation för borttagning av stygn och tejpning för bästa kosmetiska resultat. Sjukskrivning krävs sällan efter ingreppet. Vårt fokus är din hälsa och välbefinnande.