bakgrund bild

Mage & Tarm

Akutläkarna Mag/tarmmottagning i Göteborg, din specialistklinik för mag- och tarmhälsa. Vi erbjuder modern utrustning och snabb utredning av mag- och tarmsjukdomar. Akuta buksmärtor får tid samma dag, kort väntetid utan remiss.

031 - 20 82 20 info@akutlakarna.se

Mag/tarmmottagning

Välkommen till Akutläkarna Mag/tarmmottagning i Göteborg, din specialistklinik för mag- och tarmhälsa. Vi är utrustade med modern teknik och har kapacitet att utföra en mängd olika endoskopiska undersökningar direkt på plats. Våra erfarna specialistläkare dedikerar sig åt att noggrant utreda och behandla olika mag- och tarmsjukdomar.

Mag- och tarmhälsa är av yttersta vikt för vårt välmående, och problem i detta område kan påverka vår vardag avsevärt. Vi är särskilt kunniga inom områden som magkatarr, IBS (irritable bowel syndrome) och besvär med ökad gasbildning. Dessutom är vi väl rustade för att utföra utredningar för att utesluta allvarligare tillstånd som inflammationer som Mb Crohn, Ulcerös kolit, mikroskopisk kolit samt cancer och mycket mer.

Vår utredning är grundlig och inkluderar avancerad diagnostik. Vi anpassar vår vård efter dina individuella behov. Hos Akutläkarna Mag/tarmmottagning är din hälsa vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att erbjuda den allra bästa vården. Låt oss vara din partner på vägen mot en bättre mag- och tarmhälsa.

Behandlingar

Du är välkommen att kontakta oss för konsultation om vilken behandling som kan passa just dig. Läs mer på respektive behandling:

Mag och tarm - Gastroskopi

Gastroskopi

›  Läs mer
Mag och tarm - Koloskopi

Koloskopi

›  Läs mer
Mag och tarm - Sigmoideoskopi

Sigmoideoskopi

›  Läs mer
Mag och tarm - Hemorrojder

Hemorrojder

›  Läs mer
Mag och tarm - Rektoskopi

Rektoskopi

›  Läs mer
Mag och tarm - Proktoskopi

Proktoskopi

›  Läs mer
Mag och tarm - Ultraljud

Ultraljud buk

›  Läs mer
Mag och tarm - Analfistel

Analfistel

›  Läs mer
Mag och tarm - Analfissur

Analfissur

›  Läs mer