Smärtbehandling

Vår smärtbehandling inleds med en noggrann konsultation för att fastställa en korrekt diagnos och utesluta allvarliga orsaker till smärtan. Vi erbjuder avancerade behandlingsalternativ, inklusive smärtblockader och Botox-injektioner, för att lindra smärta och förbättra livskvaliteten. Vårt mål är att minska din smärta och återställa en aktiv livsstil med säkra behandlingar som inte utgör risker för missbruk. Kontakta oss för din konsultation och en steg mot smärtlindring och förbättrad livskvalitet.

031 - 20 82 20 info@akutlakarna.se

Behandling av smärta

Vårt Tillvägagångssätt

Innan vi inleder någon behandling är det av yttersta vikt att vi träffar dig personligen på vår mottagning. Under denna konsultation utvärderar vår specialistläkare din smärta noggrant och skapar en tydlig bild av ditt tillstånd. Detta är ett avgörande steg för att fastställa en korrekt diagnos och säkerställa att vi kan erbjuda dig den mest lämpliga smärtbehandlingen. Vi är särskilt noga med att utesluta eventuella andra allvarliga orsaker till din smärta innan vi påbörjar behandlingen. Denna försiktighetsåtgärd är en del av vårt engagemang för din säkerhet och välbefinnande.

Avancerade Behandlingsalternativ

För att hjälpa dig att lindra din smärta och återfå en bättre livskvalitet använder vi en rad avancerade behandlingsalternativ. Det inkluderar smärtblockader med Marcain-Depo Medrol (kortisoninjektioner) och Botox-injektioner. Dessa metoder har visat sig vara effektiva vid behandling av smärttillstånd, inklusive kronisk spänningshuvudvärk och migrän.

Mål: Smärtlindring och Återvunnen Livskvalitet

Vår övergripande målsättning är att eliminera eller, åtminstone, kraftigt minska din smärtupplevelse så att du kan återgå till en smärtfri och aktiv livsstil. I de flesta fall kan vi göra stor skillnad i våra patienters liv genom att reducera smärtan, även om fullständig eliminering inte alltid är möjlig.

Viktigt att Notera

Observera att vi inte skriver eller förnyar recept för beroendeframkallande mediciner såsom Citodon, Treo Comp, Oxynorm, eller liknande. Vår inriktning är på säkra och effektiva behandlingsalternativ som inte utgör risker för missbruk.

Kontakta oss idag för att boka din konsultation eller om du har några frågor om våra smärtbehandlingstjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot smärtlindring och förbättrad livskvalitet.

☎ 031 - 20 82 20

E-post: info@akutlakarna.se

Besök: Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg