Göteborg

Antigen & PCR test

Vi har dagligen bokningsbara tider via onlinebokning, mail eller telefon:

031 - 20 82 20    info@akutlakarna.se

 Boka tid

Pris

Här är priser för antigentest och pcr-test:

Antigentest: 500kr svar inom 20 minuter
PCR-test: 1250kr svar inom 48 timmar
3000kr svar inom 3 timmar

Reseintyg & Friskintyg

Många länder har idag krav på att om du ska resa utomlands behöver visa ett negativt Antigen eller PCR-test beroende på destination som inte är äldre än 48 timmar. Vi på Akutläkarna samarbetar med Life Genomics som är ett ackrediterat laboratorium sedan 2014. Vi utför Antigen och PCR-test som har hög tillförlitlighet och uppfyller Folkhälsomyndighetens krav. Vi tillhandahåller dig som ska resa med reseintyg vid negativt svar.

Hur går det till?

Metoden är samma oavsett vilket test som görs. Det tas med en tunn testpinne gjord för att fånga virus och bakterier. Bomullspinnen förs in i näsan. Dessa metoder godkänns av de flesta länder för inresa. Provtagningen tar ca 2 minuter.

Provtagning vid symtom?

Vi tar inte emot dig som har symtom och misstänker coronavirus (SARS-CoV-2).

Hitta till oss

Akutläkarna är centralt belägna med 5 minuters gångavstånd från Avenyn. Vi har dagligen bokningsbara tider via onlinebokning, mail eller telefon. För att utföra själva testet besöker du oss på kliniken. Inför provtagning krävs det att du har med dig pass/ID-handling. En del länder kräver passnummer på intygen. Efter provtagningen skickas provet för analys för att se om du har coronavirus i kroppen. Du får ditt provsvar vid antigen test inom 20 minuter och vid PCR-test 48 timmar alternativt 3 timmar vid expressanalys. Därefter utfärdar vår läkare ditt intyg. Intyget är på engelska. Det är stämplat och signerat av legitimerad läkare.

Vi samarbetar med

Coronapassport


Det är godkänt av Folkhälsomyndigheten.

Vi samarbetar med

Life Genomics


Det är godkänt av Folkhälsomyndigheten.

Ring oss,Boka tid 031 - 20 82 20

Eller mejla: info@akutlakarna.se

Mån-Tors 8-17, fredagar endast förbokade tider.

Kl. 12:00 - 13:00 Lunchstängt.

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg