Operationstid

inom 1 vecka

Ring och boka tid för operation. När du bokat kommer du att få information om allt du kan behöva veta. Göteborg - Västra Götaland.

031 - 20 82 20    operation@akutlakarna.se

Boka tid: ring 031 - 20 82 20 eller mejla: operation@akutlakarna.seTill dig som inte har råd att vänta i evighet på en operation
Den som väntar på vård väntar alltid för länge och för dig som behöver genomgå en operation för att bli frisk är det så klart ännu tuffare att tvingas vänta i månader och ibland år. Konsekvenserna kan vara förödande - både fysiskt, psykiskt och ekonomiskt. Då är det viktigt att känna till att det faktiskt finns alternativ.

En vecka räcker
På Akutläkarnas operationsavdelning i Göteborg har vi möjlighet att erbjuda privatpatienter och patienter med sjukvårdsförsäkringar operationstid inom max 1 vecka. Jo, du har läst rätt- max en vecka.

Specialister på allmänkirurgi och kärlkirurgi
I en av de modernaste operationsavdelningarna i Skandinavien utför våra erfarna kirurger operationer inom allmänkirurgi, kärlkirurgi och kardiologi. Vi utför bland annat tekniskt avancerade operationer som titthålskirurgi för gallstensbesvär och ljumsk- och bukväggsbråck.

Avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige
Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige när det gäller privata sjukförsäkringar. Vi kan givetvis ta emot dig även utan sjukförsäkring och då hjälpa dig med finansieringsmöjligheter. En snabb operation kan vara en viktig investering - inte minst i livet självt. Vad kan vara mer värt än det? För mer information var god kontakta oss på tel 031-20 82 20 eller maila oss på operation@akutlakarna.se.

Specialistläkare / Kirurger / Personal

 

Boka tid för operation


Ja
Nej

Vill du se videor om våra tjänster?

besök vår YouTube-kanal eller klicka knappen och se direkt. Se video

Operation

Vi utför operationer inom allmänkirurgi och kärlkirurgi.

Mag & tarmbesvär

Vi hjälper dig som har mag och tarmbesvär eller allmänmedicinska åkommor.

Hjärtbesvär

Har du kardiologiska besvär är du välkommen till vår klinik i centrala Göteborg.

Försäkring

Alla är välkomna att söka till oss privat eller via sitt försäkringsbolag.

BMI

Viktminskning utan kirurgi. Göteborgs BMI programmet.

Operationsavdelning

Vår moderna operationsavdelning ligger i Högsbo, Västra Frölunda i Göteborg.